Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 21 april 2014

Dåligt med uppdateringar!

Nu har jag varit seg med skrivandet några dagar. Pratade med pappa i telefon på påskaftonsmorgonen och han gav som förslag att vi skulle komma dit, och så blev det. Ett impulsivt spontanryck till Sandsjö blev det alltså! Där har vi haft världens kanonväder, varmt och sooool! Satt ute precis hela dagen igår så ni kan ju gissa vem som såg ut som en kräfta i ansiktet sen!? Men skönt var det! Hann även med att träffa yngsta brorsan Mathias med sambon Jenny och lilla söta brorsdottern Ella! Äntligen!
Kom hem idag och har tagit fram solstolen och grejat lite ute. Borde ta itu med allt ogräs och sånt, men trädgårdsarbete är verkligen inte min melodi så vi får se om och när det händer...Härliga väder hur som helst! Det har varit en riktigt härlig påsk!

Jag och pappsen

Sötaste Ella


Mathias och Ella

Min uteplats

4 kommentarer:

Helen sa...

Jag har ju hört att Catrine i Älandsbro har bra hjälp i trädgården! Bäst att passa på innan hjälpen skaffar egen trädgård....

Catarina sa...

Haha, ja att jag inte har tänkt på det...;-)

Fangoria sa...

Ser härligt ut!

Cattis sa...

Alltid härligt med sol! :-)