Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 1 februari 2014

Redo!

Sitter och väntar på att bli upphämtad för att åka till Lottis. Party, party...;-) Som vanligt är jag färdig i god tid....
Idag har när jag hade varit och handlat en sväng kom jag inte upp för lillbacken mot huset med golfen. Backade och fastnade sen i storbacken där jag stod och slirade fram och tillbaka och kom ingen vart alls. Just då kom två killar gåendes som bar på flyttkartonger. De frågade om jag ville ha hjälp, vilket jag så klart ville! De knuffade på golfen och sen kom jag upp som tur var! Det visade sig att den ena av killarna var min granne, som håller på flyttar. Eller rättare sagt berättade han att han redan har flyttat till Stockholm, men att han nu var här för att tömma lägenheten. Inte så konstigt att man inte har sett till honom någon gång då! Undrar om jag får någon ny granne snart då?
Idag gjorde jag hemmagjorda köttbullar till middag från 56kilos kokbok. De är så goda! Det går bra med maten, och hör och häpna har jag tappat 6 kg på tre veckor! Otroligt! Och konstigt med tanke på hur segt det brukar gå i vanliga fall när jag håller på med lchf. Men det stannar väl snart upp misstänker jag och då står jag väl still fram till nästa jul eller nåt?! Men nu får jag vara glad för det här åtminstone.
Nä, nu är jag laddad för en kul kväll! Ska testa ett vin som jag har läst att det ska vara gott, tror inte att jag har smakat det förut. Ha en skön lördagskväll och skål på er! ;-)




2 kommentarer:

Fangoria sa...

Härligt, hoppas du har det kul!

Cattis sa...

Tack!