Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 9 februari 2014

Plask och slask

Usch vilket konstigt väder! Det är milt och slaskigt som bara den ute! Inte kul, vågar inte ta bilen någonstans för då kommer jag nog inte hem sen, nackdelen med att bo i denna backe!
I fredags kom i alla fall pappa och Marie hit (och Jack så klart!). Hade gjort middag tills de kom och sen gjorde vi väl egentligen inget speciellt, men det var så kul att träffa dom och bara umgås! Igår åkte vi och handlade lite och sen ville de bjuda oss på pizza innan de for hem så då åkte vi på Tre Kronor och åt. De åkte vid fyra-tiden. 
På kvällen kom Lottis och vi tittade med ett halvt öga på melodifestivalen. Resten av lördagsunderhållningen stod Jonathan och Groop för, som spelade och sjöng ett par låtar här i vardagsrummet, mycket bättre än mello! :-D
Nu är det söndag morgon och alla sover här utom jag som vanligt. Alex övernattar här hos Edvin, och även Groop hos Jonathan. Och även Thea sover gott. Edvin var i slalombacken igår igen, han tycker verkligen att det är superkul, roligt att han hittat nåt han gillar!
Vi har verkligen haft en härlig helg!




2 kommentarer:

Lottis sa...

Ja herregud va duktig grabbarna var, himla kul o höra dom!!!

Cattis sa...

Ja jättekul! :-D