Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 2 februari 2014

Utgång, nya köksgardiner och brunch på Sågverket

Vaknade pigg och alert idag då det blev tidig hemgång igår kväll. Hade jättetrevligt hos Lottis men utelivet i Härnösand är inte alltid en höjdare, lite folk och ganska tråkigt faktiskt...men men...så kan det bli ibland. Idag hakade jag på Erik och grabbsen till "Sågverket" i Rö på brunch. Blev riktigt besviken då det är omtalat att vara så bra där! Det var det verkligen inte, kanske hade de en "dålig dag" just idag? Det var slut på nästan allt och det som skulle vara varmt var kallt osv...Trist, men som sagt, har bara hört positivt om stället så man får väl ge det en ny chans en annan gång kanske...?
När jag kom hem satte jag upp mina nya köksgardiner, det blev superbra, är mycket nöjd! Sen var jag och handlade för veckan, skönt att ha det gjort. 
I morgon börjar en "nygammal" kollega på min avdelning! Vi blir äntligen tre i vårt arbetslag och jag har jobbat med henne förr och det känns kanon att just hon ska börja hos oss! Det gör faktiskt att det känns lite lättsammare än vanligt att ha en ny vecka framför sig! Och dessutom kommer ju mina egna gofisar hem i morgon!

4 kommentarer:

Christina sa...

Ser jättefint ut!

Cattis sa...

Ja det blev bra!

Fangoria sa...

Jättefina gardiner!!
Ja jag blir oftast besviken när jag går ut här i stan, tråkigt folk...eller om det är att alla går ut så himla sent så jag hinner bli trött och går hem innan dess, haha!
Har också hört bara bra om Sågverket men aldrig testat...
Skönt att höra att ni blir tre, förstår att det känns bra!

Cattis sa...

Ja det är sällan kul m utgång här i stan, lite bättre på sommaren dock... Känns jätteskönt att vi blir tre på jobbet!