Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 26 januari 2010

Sländ-abstinens

Ja man är ju en fåntratt, men ååååh vad jag längtar tills gamla "Sländan-gänget" ska träffas hemma hos Maria nästa fredag!!! Ska bli sååå kul, jag saknar dom så mycket ibland att det nästan gör ont, fast vi finns i samma stad allihopa. Jag hamnade verkligen i en depression efter nedläggningen. Det har gått över nu och i stället tänker jag att jag är så glad som fick vara med och uppleva Sländan-tiden, att starta upp och avsluta nåt med så fantastiska människor. Det var förmodligen enda gången i livet jag fick uppleva det. Men saknar dom gör jag ändå, fast det gått mer än en hel termin... Kul att vi håller kontakten och ses lite titt som tätt. Stan är ju liten.
Idag har jag varit på utbildningsdag med språkpiloterna. Var väl "så där", både bra och inte, lite blandat. Nu kommer ett par hektiska dagar. Patric ska på kurs i Stockholm och självklart har jag både personalmöte och stängning på jobbet.... allt ska strula. Tur att Jonathan börjar bli stor och kan hjälpa till vid kris.
Edvin har sin första läsläxa till torsdag och han är jättestolt över den...!!! Tänk vad det svänger med åren, önskar Jonathan kunde komma hem och vara glad över läxa nån gång.... Det går magsjuka både på skolan och förskolan så jag hoppas att vi klarar oss!
Igår var vi förresten på tjejmiddag till Britta i Kramfors. Trevligt som vanligt och god mat hade hon gjort, hemmagjorda hamburgare med guacamole och coleslow, mums! Och god efterrätt med frukt, smält vit choklad o glass....
Nu ska jag byta om och gå på ett jympa-pass! Behövs efter gårdagens ätande.... Åt förresten god lunch på Amenta idag också....=)
Ha en skön tisdagskväll!

Inga kommentarer: