Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 10 januari 2010

Energin tillbaka!

Tja, energi var väl att ta i kanske, men idag mår jag bra, inget illamående, ingen halsbränna, inte ont i magen... Idag har jag städat nedre våningen och bytt sängkläder, skönt att ha det gjort. Funderar på om Thea och jag ska ta en promenad och titta om Helena är hemma, jag har beställt en aloe vera-sonyacreme av henne som har kommit. Överlever inte utan den, clinique släng dig i väggen säger jag efter att ha använt sonya-cremen! =) Och nu när det är kallt blir man extra torr o fnasig. I morgon börjar jag på nya jobbet, eller nygamla kan man säga, jag jobbade ju där för snart 8 år sen, fram till jag fick Edvin i juli 02. Känns tryggt med ett ställe man känner till hyfsat, alla tre barnen har ju gått där också o Thea går ju där fortfarande. Hon längtar tills i morgon, hon har ju haft jullov ända tills nu. Nä, nu ska vi gå ut och ta lite luft, oavsett om Helena är hemma eller ej. I morgon ska jag tvinga mig själv att gå på Friskis o svettis som kör igång igen. Måste röra på fetarslet. Ha en bra vecka!

1 kommentar:

Linda sa...

Jag är självlärd vad gäller släktforskningen, men det är inte alls svårt. Det enda som egentligen krävs är tid, massor av tid. Ett tips är att börja fråga de som fortfarande lever om allt som har med släkten att göra. Namn, födelseår, födelseort, barn m.m. och sedan forska vidare utifrån det. På www.svar.ra.se så kan man betala och få tillgång till en del kyrkböcker. Fråga om du vill veta mer :-) Kram