Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 30 januari 2010

Alvin och gänget 2

Om en liten stund ska jag gå med Jonathan och Thea på bio och se Alvin och gänget 2. Edvin erböjds så klart också, men han valde att följa Alex till hans farmor i stället... Det är så sällan man tar sig tid och gör något tycker jag, dagarna bara flyter på ändå, så det ska bli kul. Thea är alldeles i gasen....
Gårdagskvällen såg ut som de flesta fredagar, mys i soffan till Let´s dance, och i pausen gick jag och lade mig för då sov jag nästan... som alltid.... så jag missade vem som röstades ut... ja det är som det brukar... Tänk att man alltid ska vara så trött.
Ställde kl på kvart i nio men blev väckt innan. Kändes väääldigt motigt med jympa idag, men jag gick dit till halv tio, det var strongt gjort av mig, för jag ville verkligen inte.... Känner redan att konditionen är mycket bättre, fast jag bara jympat i tre veckor nu, det är kul när man ser resultat! Resultat på vågen blir det dock knappast, slarvar med maten, det slinker in både det ena och det andra. Hopplöst. Men då får jag vara glad att jag åtminstone tar mig iväg till jympan, eller hur?
Nä, nu är det bäst man gör sig klar för bion..... Ha en skön lördag!!!!

1 kommentar:

Jonna sa...

sv: nja den är inte så värst intressant, vi får mest stå och hänga i en korridor :/ typ som om vi vore osynliga. Men när vi väl får vara med och göra något så är det roligt :) jag läser sista året på ett djurvårds gymnasium, sen ska jag förmodligen läsa 3 år till i Skara till djursjukvårdare. Veterinär tar alldeles för lång tid hehe. :) ha de bra