Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 19 januari 2010

Dolmio-sås och lera

Gjorde en mycket enkel, men mycket god middag. Patric hade köpt hem denna färdiga sås, Dolmio, med extra vitlök. På burken stod det att man skulle fräsa ca 450 gr köttfärs och slå över denna sås, låta puttra och servera med pasta. Sagt och gjort.... Det var supergott och sååå lättlagat, sånt gillar jag skarpt. Rekommenderas för alla stressade människor som vill att maten ska gå snabbt när man kommer hem från jobbet!

Annars har dagen varit bra. Jag och Jessica gjorde deluppgift 2 i dokumentationskursen. Barnen ska jobba med lera och vi ska dokumentera/filma vissa saker. Gick bra, skönt att vi gjort 2 av 3 tillfällen nu. I morgon ska vi starta upp vårt nya projekt "Rockband" med barnen, det ska bli spännande! Det händer mycket och det gäller att man hänger med i svängarna när man är ny...

Träningen igår gick riktigt bra, känns att jag börjar komma igång igen. Har träningsvärk som är hemsk, men det är det värt. Dags i morgon kväll igen. Ska försöka vara hård mot mig själv att jag SKA gå måndagar, onsdagar och lördagar. Missar jag nån dag av nån särskild anledning får jag så lov att gå en annan dag. Tre dagar i veckan är ett måste. För min egen hälsas skull. =)

Har gått bra med viktklubb idag också, har noggrant fyllt i vad jag ätit och jag har skött mig. Bra det. Det är lite kruxigt med allt som ska fyllas i, men jag vet ju att det fungerar om jag sköter mig, har ju gjort det förut. Att gå ner går ju alltid hyfsat bra om man bestämt sig, det är ju sen den stora utmaningen sker, att behålla vikten. Vilket jag aldrig gör utan i stället går upp mer än det dubbla av vad jag gått ner. Det är ju helt otroligt hur jag (miss-)lyckas varje gång.

Nä nu ska jag gå o kolla på Bollibompa med Thea lilltroll. Hon har förresten varit hemma med Patric idag för hon hade lite ont i armen av sprutan och då tyckte pappan synd om det stackars barnet...;-) Men hon skiner som solen nu så i morgon är det som vanligt igen!

1 kommentar:

Linda sa...

Det lät som en enkel middag ... sånt gillar jag :-) Måste testa detta nån dag!