Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 8 juli 2015

Lycka

När brorsan var här i söndags gav han sig den på att han skulle hitta felet på min bil, så han stod ett bra tag under huven och fipplade. Efter en stund sa han med bestämdhet att det garanterat var tändspolen som var felet. Han sa också det till Patric, som erbjudit sig att titta på min bil så han kunde ha det i åtanke.
Idag på em kom Patric förbi med en nyinhandlad tändspole från Biltema. Han bytte den direkt här ute, och gissa vem som blev ÖVERLYCKLIG när bilen sedan startade!?! Åååh vad glad jag blev!!! 368 kr, det var annat än den tidigare misstänkta bensinpumpen för flera tusen det!!!! SÅ skönt!!! Glad och tacksam över god hjälp- både från brorsan o Patric.
Så i kväll har jag tagit mig en provtur, skjutsade Jonta o Lisa till Ica Maxi. Kändes heelt fantastiskt! :-)
Tänk vad lycklig man kan bli, har känt mig glad hela kvällen!
Ann o Alex har också varit här och gratulerat Edvin i efterskott.
I morgon bitti blir det en springtur igen- om jag hinner före innan det utlovade ösregnet kommer!
Min fina blombukett som jag fick av Thea i födelsedagspresent doftar underbart och är så vacker att se på! 

2 kommentarer:

Fangoria sa...

Strongt av Jonta att erkänna att det inte så kul att bo själv. Hoppas att ni får en kul sommar nu ihop. =) Och att du kommer iväg på en tur till din syster ändå. Håller med, vill ha tillbaka åtminstonde lite sommarvärme'!

Cattis sa...

Tack, ja det verkar llsa sig saker o ting bu mär jag gar bil igen!😊Ha en fin sommar ni med!