Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 12 juli 2015

Ibland måste man få "skryta" lite...

Åh vad jag är duktig! Jag jämför mig inte med andra- bara med mig själv. Jag kommer nog aldrig kunna springa flera km i sträck. Håller mig till intervall, men när jag slår mina egna rekord känner jag mig sååå bra!!! Såna som motionerat hela sitt liv kanske skrattar åt mig nu, men för mig som alltid hatat allt vad motion heter är det här stoora framsteg! Just nu slarvar jag väldigt med vad jag äter tyvärr, skyller på semestertider... Men med tanke på det är det ju ÄNNU bättre att jag åtminstone håller i gång! 
Vet av hela livets erfarenheter att jag är en "periodare" när det gäller motion så risken finns att jag plötsligt tappar all motivation och lägger mig på soffan igen...MEN...nu har jag faktiskt hållt igång  regelbundet ända sen i februari! Först var det träning på Actic, sen promenader och nu jogging. Någon gång simmade jag också. Hurtigt värre!!!
Hurrarop och applåder mottages gärna! ;-)
Geggigt i spåret var det idag!


2 kommentarer:

Fangoria sa...

Heja!! Jaa du är duktig!!

Cattis sa...

Tack!:-)