Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 5 juli 2015

Edvin 13 år, finfrämmande och flyttstök...

Idag fyller bästa Edvin hela 13 år! Det blev en snabb fika på Tullis i morse och som vanligt vill han fira med att äta på Sam's. Av olika anledningar blir det först i morgon. Han är i alla fall nöjd med dagen som blev ett impulsbesök av brorsan som kom på bågen! Kul! Han tog sig tid o stannade heela dagen och åkte inte hem förrän vid 20.30. Vi har haft en riktigt mysig dag.
Jonta ringde i natt och "bekände" att han inte trivs med att "bo själv", mycket pga att det är så mycket spindlar (!) i lägenheten. Han var lite skamsen och förtvivlad men det ordnar vi såklart! Så han flyttar hem igen och ska bo hos mig på heltid nu. En styrka tycker jag, att erkänna att det inte blev som man trodde. Så jag flyttar ner i vardagsrummet igen, och han tillbaka till sitt rum. Nu har han testat och han var väl helt enkelt inte riktigt redo för det.
Jag är bara glad att han talar om hur han känner, då är man trygg anser jag, och för mig är han såklart mer än välkommen hem igen! <3






2 kommentarer:

Christina sa...

Underbara bilder och grattis kramar till tonåringen!!!

Catarina sa...

Tack <3