Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 7 juni 2015

Skolavslutningsshopping

Idag åkte jag med Erik, Ritva och Edvin till Birsta och shoppade kläder till skolavslutningen åt Edvin. Skönt att det är klart! Theas är beställt via postorder så jag hoppas verkligen att den hinner komma och framför allt att den passar! Har nog aldrig varit så här sent ute med skolavslutningskläder förut, jag brukar göra klart det tidigt. Det beror nog på att jag haft huvet fullt på sistone, har liksom inte fattat att det är så snart!
Förutom det har jag inte gjort så mycket idag, planerat lite jobb som jag inte hunnit, tvättat sängkläder och varit till Högslätten och gjort mitt första "spring-försök" sen jag var sjuk. Ann kunde inte idag så jag försökte själv, men orken är inte riktigt som den ska ännu. Jag orkade hälften av vad jag orkade innan, men får väl vara nöjd med det. Är nöjd ATT jag tar mig för över huvud taget, vet hur lätt det brukar vara att bara strunta i allt när man varit sjuk så där. Men som sagt, den tog hårt på orken denna skitförkylning!
Mamma messade igår att hon kommer hit och hälsar på i veckan! Såå kul, på tisdag kommer hon. Synd att jag jobbar och barnen går i skolan så klart, men kul ändå att ses. Har inte träffats sen i mars när jag var ner.
Nu ska jag bädda rent i sängen innan jag blir för trött.... I morgon händer det grejer på jobbet och jag ska ha en ny grupp igen. Har såå svårt att lära mig alla namn så det blir en ny utmaning- igen. Men det ska nog gå det med. Tänk vad mycket som har hänt i mitt liv det sista året. I positiv bemärkelse.
Så glad och tacksam för det.

Inga kommentarer: