Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 21 juni 2015

Min bästa tid är nu!

Ååh vad jag älskar denna årstid! Solsken, blommande syrener som doftar underbart, fågelkvitter, ljusa nätter och längtan efter semester....:-) Sommar sommar sommar, som jag längtat!
Idag har jag varit ut på två (!) "springrundor"! Först cyklade jag upp till Högslätten och tog en 5 km-runda ensam i morse eftersom jag visste att Ann var bortrest. (Intervall givetvis, skulle aldrig orka att bara springa!). Sen i kväll hade visst Ann kommit hem o messade och undrade om jag ville ut på en runda...så jag "offrade mig" igen! Överhurtigt va?!? Men jäkligt bra gick det även om det var superjobbigt så jag trodde min sista stund var kommen! Ingen av oss hade telen med så vi räknade stolpar i stället, sprang förbi 4, gick förbi 2... Så i det stora hela sprang vi mer än vi brukar. Framsteg=Bra! Känner mig mycket nöjd!
Igår kväll följde jag Anneli till ett par vänner till henne. Vi grillade o spelade sällskapsspel, en trevlig kväll! Har sovit som aldrig förr denna helg, ca 10 tim/natt! Skönt och välbehövligt... Idag har jag även cyklat bort till Jonta o spanat in hans lilla "kryp-in", riktigt mysigt hade han där! I veckan ska vi hjälpas åt att flytta upp min säng, tänka sig att jag får eget sovrum o slipper bo i vardagsrummet! Ovant!

2 kommentarer:

Christina sa...

Men vad ni är hurtiga. Bra gjort!!! Ja visst är bästa tiden nu, njut!

Cattis sa...

Tack! Och ja...jag njuter....:-)