Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 26 juni 2015

En vecka kvar!

Fredag, känns skönt efter en minst sagt turbulent vecka på jobbet! Säger som så- man är ALDRIG sysslolös på det stället! Veckorna går fort... Man skrattar otroligt mycket och sliter samtidigt sitt hår i frustration, spännande dagar med underbara kollegor OCH deltagare. Tänk vad mitt liv ser annorlunda ut än förut om dagarna! Och ändå en hel del likheter. Jag trivs otroligt bra även om tiden inte alltid räcker till för allt som ska göras. Känner mig så stolt, nöjd och glad att jag tog steget och gjorde den här förändringen på arbetsfronten. Hur som helst ska det bli skönt att gå på semester om en vecka. Det har varit ett händelserikt år med massor av förändringar som- även fast de varit positiva även har varit ansträngande. Som det är just nu är jobbet det sista jag tänker på innan jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar. Men jag tror det handlar om vana och erfarenhet så det kommer lugna sig, det vet jag. Men just nu behöver hjärnan en paus tror jag!
Som sagt- skönt med fredag!!!
Hastigt idag bestämde jag med min vän Monika i Sandviken att hon ska komma hit på besök ett par dagar till veckan. Det ska bli jättekul, och välbehövligt för oss båda, det var länge sen sist och mycket har hänt. Brukar bli rena rama terapin när vi ses, så mycket som vi pratar när vi ses- om ALLT som händer i livet...Synd bara att jag jobbar på dagarna, men det blir som det blir. Vi brukar hinna prata ändå! Längtar!
Just nu längtar jag efter att lägga huvudet på kudden och sova tills jag vaknar av mig själv utan alarm i morgon bitti, har varit såå trött i veckan! Och jag måste säga att det känns skönt med ett eget sovrum...såå....god natt! :-)

Inga kommentarer: