Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 10 mars 2015

Vilken dag!

Tisdag= morgonträning. Kändes extra motigt idag, blev sent innan jag somnade efter gårdagens tjejmiddag hos Lottis. Riktigt oväder (blåst och nåt snöblandat skit) var det också, MEN jag masade mig promenerandes dit i alla fall och kände mig såklart superhurtig och nöjd med mig själv. Jag tar ju alltid på mig träningskläderna redan hemma och packar kläder och duschgrejor i väskan, och så hade jag gjort även denna gång... Japp, hann köra crosstrainern och sen ca hälften av maskinerna på mitt träningsprogram då jag helt plötsligt från ingenstans slogs av en hemsk tanke... Jag hade GLÖMT att stoppa ner någon tröja i väskan!!! Hallååå, hur tänkte jag här? Gå till jobbet i behå eller en svettig träningstopp?? Hmmmm, jag insåg ganska snabbt att inget av alternativen var ok, så vad göra? Jo, avbryta passet där klockan sju på morgonen, ut i ovädret igen och promenera järnet hem, slänga mig i duschen, klä mig och ta bilen ner för att hinna till jobbet i tid. Phuuu, vilken morgon!!! Men men.... Man kan ju inte vara på topp alla dagar...;-)
En intensiv dag på jobbet har det också varit. Hade verksamhetsbesök i mitt klassrum av en specialpedagog som skulle observera mitt förhållningssätt under lektionen!!! Något som görs i alla grupper, men pirrigt att ha någon som sitter och studerar en och antecknar medan man genomför sitt arbete! Hur som helst gick det bra, jag var toknervös i onödan. På eftermiddagen hade jag RUS-samtal med min nuvarande chef och sen har jag försökt förbereda mig för i morgon då jag ska vara "prov-vakt" hela dagen då det skrivs nationella prov på skolan. Jag är alltid så rädd att jag ska göra nåt fel eller glömma bort något, måste sluta tänka så jämt, det blir så jobbigt!
Väl hemma var jag så trött så jag inte orkade göra nån mat. Sjönk ner i soffan med kvarg och flingor. Då ringde Jocke och sa att han hade tid att titta på bilen om jag kom med den på direkten, så då for jag på studs. Han hissade upp den och trodde först att det bara var nåt som behövdes smörjas (det där med handbromsen), så han grejade med det en stund, men sen när han var klar sa han att det inte är helt säkert att besiktningen kommer godkänna det där. Han fick inte till det så som han först trodde, utan eventuellt måste bromsoket och bromsbelägg bytas. Han sa att jag kan chansa och ombesikta om jag vill, alternativt köpa grejer och han fixar det först. Jag tror att jag ska chansa.... Dumt kanske, men men....hoppas på det bästa!
Hade tänkt titta på Biggest looser kl 21, men just nu känns sängen mer lockande... 
Så... Jag säger god natt!

2 kommentarer:

Fangoria sa...

Ja, vissa dagar är bara extra köriga nonstop från morgon till kväll!

Cattis sa...

Ja det är tur att inte alla dagar är så!