Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 23 mars 2015

Sjukstuga.nu

Dagen började med att Thea grät över ont i blåsorna i munnen, ont i öronen och kände sig allmänt hängig. Ok, fick så lov att vabba då...:-/ Ingen feber dock.
Efter en stund kom Edvin ner och hade inte sovit nåt i natt på grund av sin hosta (som han haft i flera veckor nu). Jaha, så han blev också hemma... Tog med honom ner på vårdcentralen för säkerhets skull eftersom hostan aldrig ger sig. Lungorna lät tack o lov fint så det är Coccilana som gäller... Medan vi var där nere kom det ett sms från Jonathan som just vaknat och trodde att vi var hemma..." Mår inte bra och blir hemma idag..."
Jisses! Tur att jag är frisk åtminstone! Hade jag vetat redan när Thea sa att hon var dålig att bägge grabbarna också skulle vara hemma idag så hade de ju faktiskt klarat sig själva idag och jag hade kunnat jobba, men nu hann jag ju meddela både jobbet och f-kassan innan. Och kanske är det skönt även när man är "stor" att ha mamsen hemma när man är sjuk?

Inga kommentarer: