Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 6 mars 2015

Sportlov i ordets rätta bemärkelse!

Det var väl själva den vad sakta det går med viktnedgången fast jag känner mig såå motiverad! Den här veckan när jag har varit ledig har jag därför gjort ett litet test... Jag har motionerat som en galning (från mina mått mätta) för att se om det skulle hända nåt mer på vågen än nåt fjuttigt gram! Och ja!!! Morgonens vägning visade -1,5 kg denna vecka! Så det lönar sig tydligen! :-) Dock är detta inget jag kommer fortsätta med. Jag är realistisk och vet att det inte skulle fungera för mig i längden. Jag skulle tröttna och lägga av totalt. Därför ska jag fortsätta ha som mål två gånger i veckan som jag haft sen nyår, och känna mig nöjd med det. Blir det mer nån gång är det bonus och bra men det är inget krav jag ska ha på mig själv. Vet ju hur jag fungerar...Hur som helst kändes det bra med ett lite större minus idag, det är motiverande. Sammanlagt -6,7 kg sen nyår nu. Känns bra! 

Sista veckans motion, fredag till fredag... 

Fredag: vila
Lördag: Promenad 1 mil
Söndag: Träning på Actic
Måndag: vila
Tisdag: Promenad 1mil
Onsdag: Träning på Actic
Torsdag: Promenad 1 mil
Fredag: Rekord! Promenad 1,3 mil!!!

Chockerande för att vara jag, jag vet det...;-)

Idag är det helt underbart väder ute! Min kära lillasyster fyller 30 år idag och det firar hon i Thailand! Grattis på din dag världens bästa lillasyster!!! Vi får fira när vi ses!



Inga kommentarer: