Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 12 mars 2015

På riktigt...

Jag har varit i kontakt med Folkuniversitetet fler gånger sen jag tackade nej till tjänsten. De har verkligen jobbat för att få dit mig och för att få upp lönen. Idag har jag tackat ja till tjänsten- på riktigt!!! Jag blir fortfarande tvungen att gå ner i lön, men inte lika mycket. Men nu tänker jag på hälsan i första hand, jag tror att jag kommer trivas bra där, de verkar otroligt trevliga! Och så framför allt att jag vet att det leder till en fast tjänst efter 6 månaders provanställning om allt fungerar som det ska. Det ger ett lugn som jag aldrig kan uppnå där jag är nu och bara kan få förlängt några månader i taget och som ändå aldrig kan leda till något fast. Så nu känns det bra! Känns konstigt att jag kommit till det här läget som jag väntat på så länge. Läget då jag faktiskt ska säga upp min tjänst som förskollärare. Känns som ett stort steg, konstigt, men inte längre så skrämmande. 
Men än är inga papper skrivna. Har ju fått lära mig att inte vara för glad i förskott, men snart så....:-D
Idag har jag varit hemma från jobbet. Vaknade i natt och hade fruktansvärt ont i ryggen. Inte kul, men jag är glad att det inte är så ofta nu för tiden!

6 kommentarer:

Fangoria sa...

Men ett litet grattis igen då, hoppas allt klaffar!! =)

Cattis sa...

Tack! Ja det hoppas jag med! :-)

Anonym sa...

Men Å vad kul! Håller tummen att allt går i lås för dig nu!
Kram Linda Viberg

Cattis sa...

Tack Linda! :-)

Anonym sa...

Så kul att det äntligen blir som du önskat! ��

Cattis sa...

Ja jag hoppas det blir bra!!! :-)