Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 12 september 2014

Negativa tankar i mörka natten

Klockan är kvart i ett på natten och jag kan inte sova. Tankarna maler och maler.... Idag har inte varit någon bra dag. Var på samtal ang ett jobb som jag kände mig såå hoppfull till. Tyvärr gick jag därifrån med en känsla av besvikelse på många sätt. Känner mig frustrerad över att det aldrig kan ordna sig! Hur svårt kan det vara att hitta ett nytt jobb?!? Mycket svårare än vad jag någonsin kunde föreställa mig! Tiden bara går och jag känner mig jätte-redo för att jobba. Men inte på det jobb jag har. Det klarar jag inte av. 
Bröt ihop och stortjöt på eftermiddagen och just då ringde Ann som en räddande ängel. Hon hörde så klart hur det var fatt och sa att jag gärna fick komma dit. Och tänk vad bra det är att prata av sig med fina vänner, det kändes mycket bättre sen...tills nu då när jag ligger här i mörkret och funderar som vanligt. Är så less på det här nu! Varför blir det aldrig min tur att få lite medgång?!?
Så många känslor. Frustration, besvikelse, ilska, ledsamhet, hopplöshet, förtvivlan...allt på samma gång. 
Om det bara kunde vända nån gång. Det tycker jag faktiskt att jag är värd.
Och arm-jävlarna värker också. 
Ja, nu är det bara SKIT. Tur att inte alla dagar (och nätter) är så här. 
Uppmuntrande inlägg va?
Det är nog bättre i morgon igen. 
God natt från gnäll-Olga mitt i natten.

6 kommentarer:

Minimina sa...

Snart MÅSTE det vara din tur, så är det bara. Jag håller tummar och tår för dig älskade syster.
Det var helt enkelt inte meningen att du skulle ha just det där jobbet.
Kram från lill-Olga ❤

Minimina sa...

Sen kanske du ska försöka lägga ner din s.k karriär som armbryterska? Det är ju knappast värt det, att du ska få sån här värk i armarna av det.. :(

Cattis sa...

Tack syster! ❤️

Cattis sa...

Knäppis!!!! 😃

Lottis sa...

Känner så igen mig i dina tankar, och att ligga vaken på natten :( Önskar jag kunde göra något!
Det kommer ju att ordna sig men förstår att det är en klen tröst nu. Men du vet att det bara är att höra av sig ifall du vill prata, göra något eller vad som helst. Hoppas det känns bättre idag/kramar

Cattis sa...

Tack Lottis! Vet absolut att jag kan höra av mig, tack för det!