Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 13 september 2014

Mamma och Thea-helg

Från igår eftermiddag tills idag på eftermiddagen har Thea varit hos mig. Det är ju inget ovanligt kanske ni tänker eftersom hon är mitt barn. Men det ÄR ovanligt med tu man hand-tid, och det har vi haft nu. Riktigt lyxigt, både hon och jag uppskattade det. Igår var vi ju först på invigningen av skate-parken, och sen på kvällen åt vi ost och kex och tittade på Idol. Kamera-spex med grimaser hann vi också med, det äääälskar Thea (och ja, jag skrattar också!)
Idag har vi gått på stan, lunchat och myst. Ett riktigt mys-dygn hade vi verkligen! På eftermiddagen hämtade P henne igen. Då åkte jag och grattade Nobbe som har fyllt år. Kul att träffa alla och umgås en stund. Lottis o jag hade en tanke om att gå ut i kväll men ingen av oss hade någon egentlig lust, så vi struntade i det helt enkelt. I stället blev det en hemmakväll i soffan för min del.. Håller just nu på att titta på en film på fyran som verkar bra.
I morgon är det val. Äntligen. Det finns nog ingen på jorden som är så ointresserad av politik som mig, så jag ser fram emot att slippa tjatet sen. Kan inget om politik över huvud taget. Ja ni får tycka att jag är knäpp och oansvarig, men sån är jag. När de pratar politik på tv:n så kan de lika gärna prata grekiska. Jag fattar lika lite. Bläh. Samma blaj-blaj alltihop.
Nu är reklamen slut och jag ska återgå till filmen....

2 kommentarer:

Christina sa...

Vilken härlig mamma-dotter kväll det ser ut att vara! Ni är så lika varandra du o Thea.

Cattis sa...

Ja jättemysigt var det! :-)