Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 3 januari 2013

Favorit i repris

Idag när jag slutade åkte jag på Maxi och handlade lite. Sen hem och gjorde den där gooooda soppan jag gjorde för några veckor sen, med fetaost i. Så makalöst god, trots att den är så simpel. Har ätit och njutit och längtar redan till lunchen i morgon när jag får äta den igen! ;-)
Sen har jag inte gjort så mycket. Bäddat rent i sängarna och dammsugit nere, kollat på Fjällbackamorden på svtplay. Tur att det finns när man missar nåt bra på tv!
I morgon jobbar jag kortfredag, sen blir det träning och sen klippning på Hårprofilen. Det är ju inte klokt hur fort man märker att håret växer när man har en kort frisyr! Hade egentligen klipptid den 29 januari, men igår var jag tvungen att ringa och säga att jag inte står ut så länge, måste klippa mig NU. Så det var ju tur att det fanns en tid i morgon!
Nu ska jag hänga tvätt och sen gå och krypa ner i min renbäddade säng, finns det nåt skönare än det??

2 kommentarer:

Fangoria sa...

Läst tillbaka om din jul och nyår, som verkar varit fin, förutom magontet då!
Ja den där djävulen sitter på min axel nu och säger åt mig att strunta i träningen idag, men jag ska snärta honom dit pepparn växer och köra ett pass, man mår så bra efteråt!

Catarina sa...

Ja det är tur att den "goda rösten" vinner ibland! :-)