Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 4 augusti 2009

Mina trollungar

Tänk att man kan älska någon så mycket som jag älskar dessa tre filurer!!!! Bilden är tagen förra veckan när de skulle åka med mormor till stugan. Vad stora de har blivit!
Grabbarna är med Erik i Stockholm på äventyr i några dagar. Vi funderar på att ta Thea med oss och åka till Furuvik i morgon. Stanna till hos mamma och sova där sen på kvällen... Hade funderingar på att våldgästa Monika o Erik, men de hade andra planer. Så är det när man är ute i sista minuten som vi. Spontant infall. Men det blir en visit hos mor i stället. Kanske till och med till stugan, om inte vädret säger annat. Regnar det så sover vi i lägenheten i stället. Hoppas på sol, det är flera år sen jag var till stugan så det skulle vara kul!
Furuvik har jag inte varit till sen jag var där på skolresa i årskurs tre, då jag gjorde mitt livs första tågresa! Vilka minnen! Minns att det enda jag handlade på resan var en rosa elefant-nyckelring till mig själv och en likadan fast blå till brorsan...=) Och så åt vi pommes frites o korv på en restaurang som hette Victoria, undrar om den finns kvar? Men det var några år sen.... ca 24 år sen...hoppsan vad länge sen! Ja det har nog hänt en del i Furuvik antar jag!
Idag ringde Vickan! Kul, jag har inte pratat med henne på väldigt länge... skandal egentligen. Hon tyckte att vi och Monika skulle träffas nåt tag, och det kan jag hålla med om! Sist vi träffades tillsammans var 1998 när jag väntade Jonathan. Oj. Kan åter igen konstatera att tiden går väldigt fort! Skrämmande.
Nu kör jag LCHF igen, för hundranittiotredje gången eller nåt. Valrossen ska förvandlas till något mindre, så är det bara!

Inga kommentarer: