Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 7 augusti 2009

Idag har jag varit modig!

I morse bokade jag tid hos frissan och fick en redan idag kl 12.45. Har varit less på mitt långa stripiga fula hår en lååååång tid och kände att det var dags att göra nåt radikalt. Här är resultatet! SÅÅ skönt att få bort eländet. Lite kortare i nacken, lite längre fram. Ja, jag känner mig riktigt nöjd! Det var länge sen jag gjorde en sån stor förändring med håret!
På eftermiddagen åkte vi ner till Birsta. Köpte garderob till hallen. Fyndade även Höganäsmuggar i Ittala outlet-butiken för 15 kr muggen!!!!! Det kallar jag fynd. Turkosa som tydligen var utgående färg, men som var just den färg jag ville ha! Kul! Vi hade bara en massa omaka muggar i skåpet och det är inte kul!
Var även på stan och köpte en fin blomma till Ann o Mats av omtanke för att de har det så jobbigt just nu. De har haft flera dödsfall och sjukdomar i släkten bara nu under sommaren. Jag tycker så fruktansvärt synd om dom! Dess värre har de inte kommit hem och min blomma hänger på deras dörr, jag hoppas de inte ska vara borta länge, vet att de var på en begravning idag. Ibland är livet så orättvist!
Nu ska jag hitta nåt man kan äta....

2 kommentarer:

Linda sa...

Snyggt :-)

Monika sa...

Åhh, sicken förändring! Riktigt snyggt!!!
Kram!Monika