Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 12 augusti 2009

Mer än halva arbetsveckan avklarad!

Onsdag redan! Gick ganska bra idag med förutom att man önskar att man hade en skylt där det står "Prao-elev" på bröstet. Då skulle det inte göra så mycket att man ser så förvirrad ut...=) Det tar lite tid att lära sig allt på en stor förskola... vad alla barn o föräldrar heter, var man hittar alla saker, vilka som hör till vilken avdelning osv... men det känns ok i alla fall. Saknaden av "Sländianerna" är stor, jag har därför bjudit hem dom på fika nästa söndag den 23 augusti. Hoppas att alla vill och kan komma, det vore roligt att ses. I morgon har jag min första korta dag, det ska bli skönt! Jag törs nästan inte säga det högt, så jag viskar tyst i stället att: Det går skitbra med LCHF-maten just nu. Har inte fuskat nåt på många dagar nu, och mitt sötsug verkar vara borta! Har tagit med egen lunch varenda dag på jobbet och lagat bra mat på eftermiddgarna. Idag testade jag en lax-rätt som jag fick recept på av Madde, jättegott var det! Jag har faktiskt gått ner ett par kilo på några dagar, det känns kul. Jag promenerar dessutom till o från jobbet. Det är ungefär en halvtimmes promenadväg dit, så det blir ju i alla fall en timme om dagen. HEJJA MIG!!!! Nu är det bara att kämpa på! Fick höra nåt kul på jobbet. Sista helgen i september ska vi på kick-off till Sundsvall. Ska bo på hotell Södra berget från fredag till söndag, gå på Wallmans salonger och även på Casino Cosmopol. Hur lyxigt verkar inte det? Det kanske blev pengar över när de lade ner Sländans förskola...`? =) Hur som helst roligt att ha något att se fram emot! Kan behövas i höstmörkret som är då. I kväll ska jag lägga mig tidigt, har fortfarande inte kommit in i detta med jobbandet och sover urdåligt på nätterna. Så när man äntligen sätter sig ner på eftermiddagarna så känner man hur trött man är! Idag känner jag mig nöjd med livet, jobbet känns ok, och det går bra med maten och ja... ibland känns det bara BRA!

1 kommentar:

Cecilia sa...

Kul att allt går bra! Eat Clean metoden som jag använder går ut på att man ska äta från alla matgrupper, men så naturligt som möjligt. Man ska äta fem till sex mål mat om dagen, och alltid kombinera protein med kolhydrater. Tex Havregrynsgröt och kokta äggvitor till frukost, eller ett äpple och mandlar till mellanmål. Det har fungerat jättebra för mig, fast jag följer det inte helt till pricka. Jag måste ha en "godisdag" i veckan där jag får äta choklad och chips. Annars slutar det bara med att jag fuskar varje dag istället. Hur som helst kan du läsa mer om den metoden på www.eatcleandiet.com
Kramar!
Cecilia