Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 29 juni 2016

Goda grannar

I julas fick jag ju grannar vägg i vägg efter att det varit tomt där i två år. Vi hade sån tur att det var jättetrevliga människor som flyttade in. Ibland är mina barn kattvakt till deras katt när de åker bort. Något de mer än gärna gör utan att kräva något tillbaka för det! I helgen var det Edvin som skötte kissen. I dag kom pappan i familjen o plingade på och gav Edvin en peng som tack, (något vi tycker är väldigt onödigt, men de envisas!). Som om det inte vore nog gav han mig ett presentkort på en biltvätt för att deras katt hade legat på min bil!!! (Som om det gjorde nåt?) OCH en flaska champange för att jag fyller år snart!!! Vad säger man?!? TACK så klart! Men det känns som alldeles för mycket. Otroligt snälla människor på alla sätt. Måste bjuda in dom nån dag framöver.
Jag är i alla fall glad att det är just dom som flyttat in! 
Och på tal om vänliga människor kom det en deltagare på jobbet idag och gav mig en hel kasse med rabarber som han plockat med sig från sin trädgård till mig! SÅ snällt, blir ju alldeles rörd! Så nu gör jag, Thea o Edvin rabarberpaj som vi bjuder andra goda grannar på. Anneli o tjejerna är på väg ner. Ska bli mumsigt!


Inga kommentarer: