Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 7 februari 2012

Wordfeud-träsket

Varenda människa spelar Wordfeud på sina telefoner. Jag hade lovat mig själv att jag aldrig skulle, eftersom alla blir "fast". Men alla tjatar ju om det där, speciellt min kära syster, så nu  måste jag ju prova helt enkelt. Det blir roligare och roligare, så snart sitter jag väl också fast i det där träsket...;-)

Jobbade till halv fyra idag. Jonta har varit hos tandis och lagat ett hål! Inte kul, men jag fick i alla fall ett sms att det hade gått bra! Edvin och Thea är hos kompisar och Jonta är på Kåken (ungdomsgård) med Noah och ska börja göra inspelningar av sina låtar! Jag är ju så klart hur stolt som helst! På något vis (fråga mig inte hur) så har de ordnat så deras egna låt ska komma ut på Spotify också i mars-april nån gång! Kul, kul!
Har hjälpt Edvin med matteläxa. Eller ja, hjälpt och hjälpt... vi vet ju hur bra jag är på den saken och det behövs inte så mycket hjälp för Edvin i matte, men jag har i alla fall tragglat och förhört honom, då de håller på lär sig längdmått. Hoppas det sitter nu!

I morgon är det kort-dag på jobbet. Får se om det blir lite skridskor efteråt. Thea tycker verkligen att det är jättekul, och Edvins spärr har ju också släppt, så även han tycker att det är roligt nu! Men vi får se som sagt var, beror lite på väder, vind och humör!

Inga kommentarer: