Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 24 februari 2012

Bilen blir mer och mer hel... =)

Idag ringde Erik igen när jag satt och åt lunch på jobbet. Då hade han fixat ett lyktglas till bilen, som han har hämtat i Sundsvall. Det lät som att han och Krister ska byta den åt mig i helgen. Blir så himla glad över att jag känner människor som frivilligt hjälper mig med sånt här! Sen är det inte så mycket kvar att fixa. Det är bromsbelägg fram och  ABS-givaren. Sen tror jag inte det är nåt mer som måste göras innan besiktningen.... (fast det blir väl tusen nya saker efter besiktningen...) Känns skönt. 19 april ska den besiktigas....
Det är alltid skönt med fredagar, men jag får en känsla av att det ändå blir mer och mer skönt för varje vecka. Känner mig verkligen, verkligen stressad, av olika skäl på jobbet, och det är inte så bra. Ständig huvudvärk, ständig irritation, noll tålamod, hjärtklappning, ont i magen och ont i ryggen, förvirring...listan kan göras lång. Hoppas det vänder snart innan det går för långt! Men när jag är ledig är jag verkligen bra på att koppla av tycker jag själv. Därför uppskattar jag helgerna väldigt mycket! Och just nu i skrivandets stund är det den bästa stunden på hela veckan.... Stunden när man avverkat middagen och kan sätta sig ner och bara känna att det är....HELG!!!!
Jonta ska sova hos Martin i natt, de ska på Drakstaden i Sundsvall och skejta i morgon. Han har abstinens nu när det är vinter! Edvin och Thea är ute och leker i snön.
Nu har jag kört LCHF-kost hela veckan och det har fungerat bra. Ska bli väldigt spännande på måndag och se om jag har gått ner nåt eller om det är lika lönlöst som förra gången.
Längtar tills på onsdag när Jonta ska spela gitarr på teatern! Jag kommer nog gråta mest av alla så jag inte ser nåt! ;-)
Ha en härlig helg mina vänner!

Inga kommentarer: