Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 18 februari 2012

Det blåser i Gånsvik!

Usch vilket blåsväder!!! Men det får blåsa bäst det vill så länge jag slipper snön som de har lovat! Vaknade strax efter sju idag, när man är ledig o allt. Som värsta pensionären! Fast det kanske inte är så konstigt när man lägger sig så tidigt om kvällarna (som också pensionärer gör...)...suck. Men snart, snart snart är det vår och då brukar jag bli piggare! Den här vintern har ändå gått ovanligt fort. Speciellt om man jämför med förra!

Idag ska jag på Mormor Hilmas o fika med Lottis och sen ska hon äta middag här. Blir väl kanske melodifestivalen i kväll.
Har kommit på att jag har en väldigt rolig vecka att se fram emot, inte nu till veckan men nästa... Den måndagen ska jag och Magda som jag jobbar med på seans i Sundsvall, längtar jättemycket! Tisdagen har jag tjejmiddag här. Onsdagen ska Jonta uppträda på teatern. Torsdagen är det inget speciellt, men sen på fredag till söndag åker jag förhoppningsvis till Madde! Vilken vecka! Fler såna tack, så går tiden lite fortare!

Ha en skön helg!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men! Var vi på Hilma samtidigt? Jag såg inte till dig, men det var mycketnfolk. Roligt för Lina!
// Linda Viberg

Catarina sa...

Jag har inte sett dig heller, jag kom dit vid halv ett ungefär...

Linda Viberg sa...

Det gjorde jag med och gick därifrån 14.10!
// Linda

Catarina sa...

Ja du ser, även på små ställen kan man gå om varandra tydligen! Ses i morgon!