Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 5 februari 2012

Seg lat-dag

Okej, jag har städat lite grann, men inte så mycket som jag borde. Resten av dagen har jag varit lat, lat, lat! Legat i soffan i myskläder och glott på tv. Har inte varit utanför dörren trots att det faktiskt varit liite mildare ute och dessutom sol idag. Har inte haft nån lust eller motivation helt enkelt. Har nyss pratat med syster yster i telefonen. Om allt går enl planerna ska jag åka dit första helgen i mars. Under förutsättning att bilen går att köra med och att det inte är nåt oväder! Ser fram emot det!
Om en stund ska jag se reprisen av Det Okända som jag missade i måndags (pga att jag somnade i soffan!). Skulle vilja se på Spårlöst också, men det är väl för mycket begärt att jag ska se ett program som börjar klockan nio...;-) Så vi får väl se hur det blir med den saken.
I morgon kommer go-fisarna hem igen! Härligt! Edvin skickade ett sms tidigare idag att han kan hämta Thea efter fritids i morgon. Han är då för snäll och omtänksam han!

Inga kommentarer: