Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtans dag

Idag är det Alla hjärtans dag. Mina tre hjärtan är hos sina pappor, men när man bor nära varandra kan man träffas ändå. Har varit och träffat grabbarna och om en stund kommer Thea hit en sväng. Lyxigt att vi har det så bra på det viset.
Nu är bilen inlämnad på lagning. Äntligen! I alla fall de viktigaste sakerna. Sen är det lite mer saker som måste ordnas innan besiktningen, som jag fått tid för i slutet av april.
Igår kväll var jag på långpromenad med Lottis och Helen. Startade Runkeeper på telefonen och den stannade på prick åtta kilometer när jag var hemma. Hurtigt värre, och jag kan lova att det känns idag! Snacka om att jag är otränad! Har världens träningsvärk och höll knappt på ta mig upp ur sängen i morse. Jätteblåsor på tårna också som pricken över i:t. Måste helt enkelt komma igång med promenader igen, det känns ju så skönt när man väl kommer igång!

3 kommentarer:

Lottis sa...

Va du glad över dina blåsor, en annan fick magsjuka efter promenaden!! Gissa om jag tyckte synd om mig själv?!!!

Catarina sa...

What???? En del tar ut sig så de kräks, det måste ha varit det?? ;-) Men stackare!!! Är du piggare nu?

Lottis sa...

Jorå, var bara över natten som tur var. Får väl hoppas att man förlorade nåt kilo på kuppen :)