Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 16 februari 2012

Bilen

Så där ja! Bilen fixad och hämtad. Så skönt, även om det är en hel del saker till som ska göras. När jag närmade mig Gånsvik så kom jag på att det ju har snöat massor sen jag lämnade in bilen, så jag ställde mig på gästparkeringen, tog fram spaden och gruvade mig för ett rejält skottar-pass. Inte för att parkeringen är så stor, men det är så tungt. Dessutom har jag förbannat ont i ryggen idag... Snacka om att jag blev förvånad när jag kom fram till min parkering och såg att den är skottad- av en traktor!!!! De brukar ALDRIG skotta parkeringarna, utan bara emellan. Gissa vem som blev så glad så jag hade kunnat skrika rätt ut???!!! Så då var det bara att hämta bilen och parkera. Skönt! Skulle kunna sätta upp en stor tack-skylt där!!! ;-)
Känns heelt ok att det är fredag i morgon, det har varit en jobbig vecka, även om den gått fort som alltid. Får se vad man ska hitta på i helgen? Om två veckor ska jag i alla fall åka till syster yster, om inget oväntat inträffar, eller att det blir värsta ovädret. Längtar!

Inga kommentarer: