Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 19 mars 2017

Välbehövd helg

Här sitter jag rakt upp och ner i soffan och gör ingenting! Helgen går mot sitt slut och den var verkligen välbehövd. Somnade jättetidigt på fredag kväll och det var såå skönt efter en hektisk vecka! Igår morse åkte jag ner till Gunilla och stannade över dagen. Vi gick på Birsta och såklart obligatoriska favoritbutiken "Butik Ametist". Sen bjöd Gunilla på middag innan jag åkte hem.
Idag skiner solen men jag har bara varit inne. Låter tjatig nu men jag är bara SÅ trött! Orken vill liksom inte komma tillbaka efter förkylningen, känner mig helt överkörd. Hoppas jag är piggare till den 28:e...Tro det eller ej men jag har ju anmält mig till löparskola med Friskis & svettis då. Det gjorde jag för länge sen, i januari tror jag det var, så det är bestämt, betalt o klart för länge sen. Precis som med Yogan känner jag mig modig som ska göra det alldeles själv utan att jag känner någon! Inte så märkvärdigt för andra kanske men jag är alltid så feg av mig så för mig är det stort! 😉Typiskt nog krockar det med yogan tidsmässigt, men jag ska kolla om det är ok att jag byter yoga-dag till torsdagar i stället, vilket jag inte tror är något problem.
Pirrigt. Men hurtigt tycker jag allt! 👊🏼
Men som sagt, hoppas jag får tillbaka lite mer energi under veckan, det skulle inte skada. 
Veckans positiva mitt i tröttheten är att vågen visar drygt -8 kg sen nyår. Även om jag gjort det hundra ggr förut och gått upp allt o lite till ytterligare antal gånger så känns det ändå fantastiskt bra, nu börjar det kännas på kläderna också och då är det kul. Utmaningen är att hålla i detta positiva och inte ge upp. Jag måste försöka bryta mitt jojo-leverne, vet ju att det inte är bra. Synd bara att det ska vara så svårt- och att jag är en sån matglad människa.😆
Men som sagt. Här och nu. Just nu funkar det och det känns bra! 
Nu ska jag hänga tvätt och ladda för en ny vecka.


2 kommentarer:

Christina sa...

Du gör det så bra!!!

Catarina sa...

Tack mami❤