Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 1 februari 2015

Februari...

Tänk att hela januari har gått redan! Helt otroligt- och skönt. Ju närmare våren kommer vi! Det har kommit massor av snö igen och snöar fortfarande. Har varit ute och skottat en gång idag men misstänker att bilen snart är lika översnöad igen...suck...
I fredags kväll var jag ut- otroligt men sant. Det var 30+ kväll med Fröberg & Sjöberg. Go-middag och lite partaj hemma hos Anneli med några kompisar till henne innan. En riktigt rolig kväll blev det- trots att jag var så trött så jag trodde jag skulle somna ett tag innan. 
Tyvärr har jag gått o blivit förkyld så nu är det nässpray och halstabletter som gäller. Hoppas det är snabbövergående!
Skulle behöva åka och handla men är tveksam att jag tar mig ut med bilen just nu. Känner mig lite insnöad! Kanske får bli en plumsa i snön-promenad till Willys i stället, det är ju inte långt!
Nu ser jag fram emot tisdag när jag ska på anställningsintervju på Folkuniversitetet. Spännande! 

3 kommentarer:

CatLotBriHel sa...

Oj va spännande med en jobbintervju!!!! Lycka till!!!!! Vi får se till o träffas snart o uppdaterad varann lite märker jag :-)
Säg bara till om du vill följa med o handla nån dag, min bil är ju nästan alltid framskottad. O inte har jag någon isgata jag måste ta mig ner och uppför heller :-)

CatLotBriHel sa...

Hahaha, råkade skicka iväg kommentaren genom tjejmiddagsbloggen, men du kanske redan listat ut att jag är Lottis?! :-P

Cattis sa...

Tack Lottis, vad snällt! :-)