Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 11 augusti 2014

Tagen på allvar!

Vi har då världens bästa familjedoktor måste jag säga. Andreas Eman på Öbacka, rekommenderas varmt till alla Härnösandsbor! :-) Han verkligen lyssnar och tar allt på största allvar!
Jag berättade allt om armarna och att jag  ett tag trodde det hade ett samband med stressen, jag berättade om mina enorma viktpendlingar (har gått upp mer än 10 kg sen i maj-igen!), och hur jag får kämpa att gå ner...Berättade att jag alltid fryser (utom denna sommar), och om skakningarna och hjärtklappningen jag hade innan sjukskrivningen, om allt jag kunde komma på som jag funderat på länge (även innan värken i armarna kom). Han lyssnade och hans första spontana tanke (som jag även själv tänkt) var att det kan vara sköldkörteln. Så han skickade mig på lab där jag fick ta sköldkörtelprov, reumatismprov, prover på levern, njurarna, salthalter och allt vad det var. En massa prover! Skulle ta upp till två veckor innan svar och om proverna inte visar nåt skulle vi fortsätta utreda tills de hittar vad som är fel! Känns såå skönt att jag äntligen tagit mig i kragen och att han lyssnade!
Det jag klantigt nog glömde, hur jag nu lyckades med det, var att fråga om några smärtstillande tabletter! Det skulle jag ju göra! Men det bara flög ur huvet! Tänker dock att har jag stått ut så här länge kan jag nog stå ut tills jag får svar på proverna också.
Nu är det bara att vänta!

Inga kommentarer: