Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 2 augusti 2014

Mina arma armar....

Klockan är 04.11 och jag är vaken. Vill inte gnälla om sjukdomar men nu måste jag få dela med mig!
Det hela började i vintras då jag först trodde att det hade nåt samband med att jag varit och tränat. Hade så fruktansvärt ont i armarna! Men det gick liksom inte över... Det satt i hur länge som helst och sen kom samma smärta även i benen. Sen kunde det försvinna nån dag, och så kom det igen... Ibland i armarna, ibland i benen, oftast armarna dock. Ibland underarmen, ibland överarmen. Ibland bara vänster, ibland bara höger, ibland båda. Så jäkla ont. Började nämna det till människor i min omgivning och de trodde att det kanske berodde på att jag mådde dåligt i övrigt, att stress kan sätta sig i kroppen. Ja så är det nog tänkte jag... Och varje gång det går över tänker jag att äntligen! Men det kommer tillbaka. Jag tror inte längre att det har något med stressen att göra, dessutom mår jag ju mycket bättre på den fronten nu! Sist jag hade varit i Söderhamn så rann tårarna på mig när jag körde hem för jag hade så ont! Då bestämde jag mig för att det nog är dags att besöka vårdcentralen, där springer jag inte i första taget! De har skickat ut en tid och naturligtvis är det den 11 augusti, samma dag jag börjar jobba, kl 13! Hoppas det löser sig så jag kan smita ifrån. Det finns tydligen inget schema åt mig på jobbet inför hösten så det lönar sig ju inte att ändra tiden eftersom jag inte vet vilken dag jag slutar tidigt!
Just nu har jag så där svinigt ont så det är omöjligt att sova. I båda armarna den här gången. Vet liksom inte vart jag ska göra av dom! Och vanliga värktabletter hjälper inte alls! Så himla konstigt! Finns det någon som vet vad det kan tänkas vara? Tips mottages tacksamt! Nu är kl halv fem och jag har inte sovit en blund... Jag som ska på fest i kväll. Hur ska det gå? Suck...
Skit-armar!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Äter du medicin mot högt kolesterol?
/Anneli

Anonym sa...

Äter du medicin mot högt kolesterol?
/Anneli

Cattis sa...

Nej, äter inga mediciner alls.

Anonym sa...

Ok.. Annars hade den kunnat vara orsaken. Hoppas du får bukt på det!

Cattis sa...

Ja jag hoppas det jag med!