Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 28 februari 2017

Vinterland

Från att ha varit nästan helt bart har vi nu full vinter igen...suck...
Jag var dålig och hemma från jobbet HELA förra veckan! Tror aldrig jag varit sjuk så känge förut! Riktigt tråkigt. På fredag fick mamma ett spontanryck och kom upp över helgen, kul! Vi käkade på Sam's på lördagen och sen blev det mello hemma i soffan. 
Söndagen var vi givetvis på brunch och tittade på Jonta o Groop när de sjöng/spelade. De var superduktiga men hördes tyvärr lite dåligt. Det hade blivit strul med mikrofoner så de hade inga. Men nu ska de få spela där en fredag i månaden hädanefter och det är såklart jättekul! Söndag kväll efter att mamma hade åkt hade vi tjejmiddag här hos mig. Trevligt som alltid.
Igår var det måndag och tillbaka på jobbet. Kul att träffa alla igen. Snöstorm hela dagen och jag kom hem som ett åskmoln på eftermiddagen. Blir så sur att vädret ska påverka mitt humör så mycket. Försöker verkligen ändra på det men det går inte. En snöig dag = En sur Catarina.

Inga kommentarer: