Om mig

VÀlkommen till min alldeles egna sida! HÀr skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland hÀnder det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag kÀnner för, och du vÀljer om du vill lÀsa.

söndag 19 februari 2017

Förskolebaciller...đŸ€§

FrÄn att inte ha en sjukdag pÄ tvÄ Är till att vara sjuk tvÄ gÄnger pÄ mindre Àn tre veckor...det har jag lyckats med i denna jobb-bytarsvÀng! Jag Àr dunderförkyld. Hade jÀtteont i halsen redan igÄr men kÀnde mig ÀndÄ rÀtt pigg sÄ lÀnge jag tog Ipren. Idag vaknade jag jÀttehes, fortfarande ont i halsen, tÀppt nÀsa och ont i ett öra! SUCK. KÀnns som det lutar Ät att jag mÄste vara hemma i morgon trots att jag inte vill. Vad less jag blir! Det mÀrks att jag inte Àr van alla barnbaciller lÀngre, sÄ hÀr "lÀttsmittad" har jag aldrig varit förut. Men förhoppningsvis har jag snart byggt upp ett bÀttre immunförsvar igen.
Det ser ut att vara fint vÀder ute, hade planerat promenad med Ann, men den fick jag sÄ lov att stÀlla in.
Det fÄr vÀl bli en soffdag idag och hoppas att det vÀnder snart.
I morgon kommer barnen, Edvin ocksĂ„! Det kĂ€nns sĂ„ lyxigt nĂ€r alla tre Ă€r hĂ€r samtidigt nu för tiden eftersom Edvin bor mestadels hos Erik. (Det Ă€r mycket bĂ€ttre internet dĂ€r förstĂ„r ni!😉)
SÄ det blir en mysig vecka. Ska försöka knÄpa ihop en veckomatsedel, kÀnns sÄ mycket enklare med maten nÀr man har gjort en sÄdan.
Nu Ă€r kl 11.40, kan vara dags för frukost? Har inte kommit sĂ„ lĂ„ngt Ă€n, allt gĂ„r i slow motion idag. Ha en fortsatt skön söndag!😊

Inga kommentarer: