Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 9 februari 2017

Frusen

Just nu ligger jag med fleecejacka under två filtar och tror att jag ska frysa ihjäl snart. Jag HATAR att frysa!!! Det har varit jättekallt ute idag och nu när jag är tillbaka i förskolans värld spenderas ju en hel del tid utomhus förstås. Och de som känner mig vet ju att det inte spelar någon roll hur många lager kläder jag har på mig- jag fryser ändå. Och tårna domnar bort. Sen tar det tiiiid innan jag blir varm igen om man säger så.
Nu vill jag ha sommar!
Det är redan torsdag och min första arbetsvecka på nya placet är snart till ända. Fort går det. Känns skönt att jag är utskriven från arbetsförmedlingen och a-kassan nu, fick brev från af igår! Jag var arbetslös i sammanlagt fyra dagar så jag hann aldrig få någon ersättning alls eftersom man tydligen har 7 dagars karens trots att man blivit uppsagd pga arbetsbrist. Sjuka regler! Så hela denna papperskarusell till ingen glädje alls för min del. Är glad att jag inte blev mer arbetslös än så. Så mycket krångel för ingenting.
 Jag har inga planer alls för helgen, känns rätt skönt just nu. Bara vara känns nog så bra för tillfället. 



Inga kommentarer: