Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 15 juli 2016

Stadsfesten från soffan...

Sitter i soffan hemma och musiken från årets stadsfest hörs ända hit! Jag ska inte gå på den, men ska ut i Sundsvall med två arbetskamrater i morgon kväll. Det ska bli superkul! 
Igår var det Smitingen-väder igen, underbart skönt! Jag åkte dit med Thea och en kompis till henne.
På kvällen var ALLA hemma samtidigt, vilket ytterst sällan händer nu för tiden. Vi hade en supermysig kväll/natt med fika och prat o skratt till efter klockan ett i natt! Så himla mysigt, det tror jag vi var överens om alla fyra!
Idag har det varit jättevarmt men ingen riktig sol ute. Jag var på Kochs och lunchade med Gunilla. Lite senare kom jag på att jag ville hälsa på mina galna kollegor som fortfarande jobbar, så jag slank helt enkelt in på jobbet på eftermiddagsfikat- trots att jag har semester! Där blev jag kvar över en timme och gick leende därifrån med värkande skratt-muskler! :-D Jag känner verkligen ingen ångest över att börja jobba igen sen när det är dags! Det är otroligt att vi alltid har så roligt ihop!
Ja det har varit en härlig dag idag också. Tiden rusar iväg och jag har nu bara en semestervecka kvar. Jag hoppas den veckan bjuder på massor av sol, då blir jag glad!



3 kommentarer:

Anneli sa...

Mycket sol, strandhäng, tutbingo och kanske lite bubbel!? :)

Catarina sa...

Låter toppen! :-D

Anneli sa...

Its a deal! :) ;)