Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 28 juli 2016

Delux-Bingo och sommarvärme

Igår var jag med Malin på bilbingo. Den här gången vann jag inget men det var ju lyxigt ändå må jag säga. Malin hade fixat go-fika och cider i finaste Marimekkoglasen. ;-) Men jag är så nöjd med att jag vann förra veckan så! 
Nu är det bara i morgon kvar så har jag jobbat en hel vecka! Det är roligt, men saknar mina semesterfirande kollegor. Sommarvärmen håller i sig och det är ljuvliga dagar. I tisdags blev jag medbjuden på en loppis med några av våra deltagare efter jobbet. Jag hade ändå inget bättre för mig så jag hängde på. Fyndade 8 vita ovala mattallrikar och en stor gratängform för sammanlagt 60kr. Mycket bra! 
Nu i kväll har jag hör och häpna tagit en  timmes promenad alldeles ensam. Riktigt skönt var det, har inte rört på mig på evigheter. 
Blev bjuden på en syrisk "hamburgare" av nåt slag av en deltagare på lunchen idag, supergott var det. Tänk så mycket spännande jag får vara med om på dagarna. Känner mig så glad och tacksam för det.
Nu är det snart sova-tajm. Det är svårt att sova för det är så himla varmt. Men det är det värt. Sommaren får gärna stanna!


4 kommentarer:

Christina sa...

Vilka häftiga glas!

Fangoria sa...

Åh jag har inte kommit iväg på bilBingo än i år, vi får väl se om det händer överhuvudtaget...

Catarina sa...

Ja jättehäftiga! I plast dessutom!

Catarina sa...

Känner igen mig, man behöver nån som släpar med en ibland!