Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 2 januari 2016

Träna!

Klockan tolv ska jag åka och träna med Lottis och Helen. Känner mig minst sagt omotiverad. Det är drygt två veckor sen sist pga förkylning, trasig bil och helgdagar. Och på den tiden har jag hunnit tappa motivationen. Tänk att det alltid är samma visa. Men men...jag SKA ta mig i kragen igen.
2015 var nog för övrigt mitt bästa träningsår någonsin. Bortsett från september och oktober då jag tappade lusten helt efter att gjort illa foten så höll jag i träningen på ett eller annat sätt under hela året. Det var både promenader, jogging, friskis och Actic. I omgångar. Ovanligt bra för att vara mig. Hoppas att detta år blir minst lika bra! 
Undrar hur många som är där på Actic nu kl 12? Det är ju knappast bara vi som ska börja ett nytt liv så här i början av januari...;-)
I morgon ska jag städa bort julen! Den har ju varit framme ända sen förra året...;-)
Uppdatering kl 12.42.... Det blev ingen träning... Erik med hans spontana infall frågade om jag ville åka till S-hamn över dagen och nää, det kan jag ju inte säga nej till! Så nu är vi på väg till mamsen! 
Actic finns ju kvar...;-)


Inga kommentarer: