Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 26 oktober 2009

Pedagogisk dokumentation

Idag har vi varit på utbildning i pedagogisk dokumentation med jobbet. Ganska bra även om mycket känns som en upprepning av sånt vi redan har hört. Fick en massa uppgifter till andra utbildningstillfället som är i december... Nåja, det är bra träning, för än så länge känner jag mig inte tillräckligt van och erfaren på området om man säger så. När jag gick förskollärarutbildningen fanns inte sånt på kartan. Här bredvid är en teckning som Thea ritade i somras. Hennes ritutveckling är enorm. Bara sen dess har det hänt massor med hennes teckningar. Nu är det prinsessor med handskar, halsdukar, ögonskugga, fransar o bryn, klackeskor och läppstift... massor av detaljer, det är så kul att se tycker jag! Nu menar jag så klart inte att jag dokumenterar det hon gör, men jag associerade till henne... Hon älskar verkligen att rita. Men så var ju jag också. I helgen ställde man om klockorna till vintertid. Fyy vad mörkt det blev på en gång känns det som. HATAR denna årstid. Hur ska jag göra för att jag ska börja gilla den?? Det enda mysiga är att tända ljus på helgkvällarna... Jo förresten, idag när jag var på utbildningen träffade jag ju ALLA gamla Sländor som också var där på utbildning. Åh vad jag saknar dom, det var nästan så jag blev tårögd när jag såg dom! Vi sa att vi måste ses snart igen, kanske gå på en After Work nån fredagskväll eller nåt? Vore kul. Igår gjorde jag nåt extremt extremt klantigt. Jag sålde en ljudbok på Tradera. Det var bara det att när jag skulle paketera den så upptäckte jag att det fattas TRE cd-skivor!!! Fatta vad pinsamt! Jag kan inte begripa hur det har gått till heller! Själv har jag aldrig lyssnat på hela den boken, så de skivorna borde vara orörda! De måste ha glidit ur på nåt vis, men frågan är vart?? Jag har letat o letat, hittar dom inte! Det var bara att ärligt skriva till människan precis som det är... SÅ förargligt!!! Hon skrev tillbaka att "värre saker kan ju hända", men ändå.....åh vad hemskt! Som tur var så hade hon inte hunnit betala. Usch. Hur som helst är det ett stort mysterium. Adjöken för idag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Apropå bra utbildningar, får jag tipsa om följande UGL anordnad av http://www.processkonsulter.se/ Samma varning som med boken du tipsade om förut, ladda med näsdukar. Det gör ont att gå den, men stärker och ökar förståelsen i längden :) /Micke