Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 25 oktober 2009

Jonathan

Tänk vad stor han har blivit, min förstfödde! Just i detta skrivandets stund har han följt med sin lillasyster på familjejympan på Friskis o svettis så jag skulle slippa, vad gullig han är som ställer upp så! Jag skjutsade dit dom och sen sköter han resten, tills jag hämtar dom om en timme! Underbart att slippa för min del en gång, det är ju inte alltid jättekul att leka gräshoppa och kissande hund varje söndag! Han är verkligen snäll Jonathan! Är stolt över honom, och så klart även över de andra två underverken!
Det är som sagt söndag, i morgon har vi planeringsdag, utbildning i pedagogisk dokumentation på parken. Hoppas verkligen att det blir bra! Igår lördag åkte hela familjen till Birsta. Blev ingen shopping för min del, men nyöppnade Toy´s R us blev såklart succé för barnen som inte ville åka därifrån. En trevlig familjeutflykt blev det i alla fall.
På torsdag kommer Madde! Det ska bli sååå kul! Längtar! Har tjejmiddag den kvällen också, får se vad jag ska hitta på för mat, men det lär ju gå i LCHF-tema, eftersom alla som är med på middagen utom Britta kör med den dieten. Har lite ideér men dom avslöjar jag inte här...=)
Söndagen efter Ladies night ska vi ju gå på seans också, Madde o jag! Roligt! Länge sen jag var på nån sån nu, har inte varit sen den privata sittningen i somras...
Mmmmm nu börjar det lukta gott här i köket. Patric har blivit söndags-huslig och bakar... Denna söndag är det en citron-sockerkaka, som det ska smaskas på sen när de kommer hem från jympan.
Nu ska jag paketera sopporna som såldes för 1226 kronor!!! Inte illa va? Ska posta dom i morgon. Har även lyckats sålt en till ljudbok som ändå bara ligger o skräpar.
Ha en bra vecka!

1 kommentar:

Anonym sa...

Läs vad du själv skriver och tänk efter vem som uppfostrat dom. Förstår du nu varför du har fina hjälpsamma barn?? /Micke