Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 19 oktober 2009

Julklappspengar...

Fast i Tradera-träsket som jag är så har jag även börjat sälja saker, och jag har redan tjänat några hundra... Sålde ett par stövlar för över 200 kr, en jacka och en ljudbok, plus att jag har flera auktioner ute. Ett bra sätt att bli av med saker som bara ligger... Något annat som ligger och samlar damm är Patrics o mina Cambridgesoppor sen den tiden vi trodde att vi skulle klara av den metoden... =) 58 påsar har vi lagt ut på auktion och de är redan uppe i hela 981 kronor, och ändå går inte auktionen ut förrän den 24:e!!! Herregud vad bra! Inte helt fel att få lite extra i kassan inför julen...Känner mig nöjd med det!
Idag är jag hemma med Thea som är förkyld. Hon har inte feber, men är snorig... och om sanningen ska fram tycker jag att det känns SKÖNT att vara hemma! Ja jag erkänner, just nu känns det så. Varje söndag är en pina för jag gruvar mig så till måndagen. Fattar inte vad det är med mig...nåja, det går nog över nån gång.
Har spårat ut fullkomligt med maten igen, men från idag har jag tagit nya tag. Just nu gör jag en LCHF-höstgryta från boken som jag aldrig har gjort förut. Hoppas att den blir god! Barnen gillar den nog inte för det är rödvin i den... ja jag vet att det låter som helgmiddag och det är det egentligen också, men det blev aldrig av att jag gjorde den igår och köttet blir ju dåligt om jag inte tar reda på det så det fick bli idag, en alldeles vanlig regnig tråkig måndag! Fast egentligen är den inte så tråkig, grabbarna kommer ju idag! Edvin har just kommit hem från skolan, men Jonta slutar inte förrän vid tre... Tänk att även Edvin är så stor att han fixar att gå hem själv i ett nödläge som idag. Himla skönt.
Nästa vecka kommer syrran. Hon skulle komma redan på torsdagen med buss, och sen kommer Mathias upp på lördagen. Kul med en extra dag! På lördagskvällen är det ju Ladies night som säkert blir skitkul, och sen på söndagen ska vi på seans...det ser jag också fram emot. KUL att det äntligen händer lite roliga saker, det har varit dött på den fronten ett tag. Kanske piggar upp en lite.
Idag har Patric varit på anställningsintervju på Landstinget. Det hade känts ganska bra sa han, men de hade hakat upp sig lite på att han inte har högskoleutbildning...så vi får se hur det blir, men som han själv sa så har han ju inget att förlora. Spännande hur som helst, men det är säkert jättemånga som sökt i denna lilla stad där det inte växer jobb på träd.
Nä, nu ska jag ta mig nåt att äta, en ostskiva eller två kanske? Middagen är inte klar förrän vid halv fem, det tar tid med den där grytan....så jäklar om den inte blir god! =)
Tack o hej!

Inga kommentarer: