Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 28 februari 2017

Vinterland

Från att ha varit nästan helt bart har vi nu full vinter igen...suck...
Jag var dålig och hemma från jobbet HELA förra veckan! Tror aldrig jag varit sjuk så känge förut! Riktigt tråkigt. På fredag fick mamma ett spontanryck och kom upp över helgen, kul! Vi käkade på Sam's på lördagen och sen blev det mello hemma i soffan. 
Söndagen var vi givetvis på brunch och tittade på Jonta o Groop när de sjöng/spelade. De var superduktiga men hördes tyvärr lite dåligt. Det hade blivit strul med mikrofoner så de hade inga. Men nu ska de få spela där en fredag i månaden hädanefter och det är såklart jättekul! Söndag kväll efter att mamma hade åkt hade vi tjejmiddag här hos mig. Trevligt som alltid.
Igår var det måndag och tillbaka på jobbet. Kul att träffa alla igen. Snöstorm hela dagen och jag kom hem som ett åskmoln på eftermiddagen. Blir så sur att vädret ska påverka mitt humör så mycket. Försöker verkligen ändra på det men det går inte. En snöig dag = En sur Catarina.

tisdag 21 februari 2017

Provspelning på Stadt

Igår blev Jonta uppringd från Stadt. De undrade om han o Groop ville komma och ha en "provspelning" där under brunchen på söndag!!! Så himla kul! De har varit och presenterat sig lite överallt och sagt att de vill "trubadura", och nu plötsligt händer det! Så roligt för dom. Så har ni inget för er på söndag så kom och bruncha på Stadt i Härnösand! 
😀😀😀🎤🎼

Samtal med mor

Pratade just med mamma i telefonen och beklagade mig över denna envisa dunderförkylning...
- Jag tog tempen och hade 37,7 så det är ju nästan lite feber, sa jag (som bara haft feber en gång i mitt liv).
Mamma svarar: - Ja oh ja, det är ju feber för dig, det är ju feber för vanliga människor också det!
Hahaha😂🤣😂🤣😂
Ja jag vet att jag är lite ovanlig eftersom min "normaltemp" brukar ligga på 35,8-36,0.
Vi fick oss ett gott skratt i alla fall.
Nu ska denna ovanliga människa återgå till sängen.
🤧🤒

måndag 20 februari 2017

Alla hjärtans-present

Lilla älskade Thea hade varit på stan och handlat hjärtepresent till mig. Fick en bok som verkar väldigt spännande! Hon är ju för go!❤

söndag 19 februari 2017

Förskolebaciller...🤧

Från att inte ha en sjukdag på två år till att vara sjuk två gånger på mindre än tre veckor...det har jag lyckats med i denna jobb-bytarsväng! Jag är dunderförkyld. Hade jätteont i halsen redan igår men kände mig ändå rätt pigg så länge jag tog Ipren. Idag vaknade jag jättehes, fortfarande ont i halsen, täppt näsa och ont i ett öra! SUCK. Känns som det lutar åt att jag måste vara hemma i morgon trots att jag inte vill. Vad less jag blir! Det märks att jag inte är van alla barnbaciller längre, så här "lättsmittad" har jag aldrig varit förut. Men förhoppningsvis har jag snart byggt upp ett bättre immunförsvar igen.
Det ser ut att vara fint väder ute, hade planerat promenad med Ann, men den fick jag så lov att ställa in.
Det får väl bli en soffdag idag och hoppas att det vänder snart.
I morgon kommer barnen, Edvin också! Det känns så lyxigt när alla tre är här samtidigt nu för tiden eftersom Edvin bor mestadels hos Erik. (Det är mycket bättre internet där förstår ni!😉)
Så det blir en mysig vecka. Ska försöka knåpa ihop en veckomatsedel, känns så mycket enklare med maten när man har gjort en sådan.
Nu är kl 11.40, kan vara dags för frukost? Har inte kommit så långt än, allt går i slow motion idag. Ha en fortsatt skön söndag!😊

lördag 18 februari 2017

En bra vecka

Känner mig trött, men det har varit en bra vecka på jobbet. Både apt och en riktigt givande planeringsdag har också hunnits med förutom det "vanliga". Som avslutning på veckan hade vi igår personalfest hos Kicki och after work på Hamnkrogen. En riktigt trevlig kväll! Måste säga att jag verkar ha tur med arbetskamrater igen, det är ett riktigt härligt och glatt gäng jag jobbar med. Det känns bra! 
Idag blir det kanske kalas borta hos Ann's. Alex fyller 15. Måste bara kolla så mina grabbar inte hunnit planera nåt annat, men just nu sover dom nog så jag får vänta lite...
En städomgång här hemma skulle vara välbehövligt, usch! Undrar vem som stökat till så här under veckan?!?😱När jag tänker efter är det bara jag som varit hemma...😉🤔

söndag 12 februari 2017

En annorlunda dotter🤣

Thea är då inte som alla andra. Hon kan hux flux få för sig att rensa golvbrunnen för att vara snäll. Hon vet så väl att det är mitt värsta, jag spyr om jag gör det! Men henne bekommer det inte... Dock kom hon på att hon skulle ta på sig "skyddsmask och skyddsglasögon" när hon skulle göra det. Jag skrattade så jag stod dubbelvikt bredvid samtidigt som jag är så galet imponerad av denna lilla tjej! Heja bästa Thea!!!😂❤🤣
Underbara unge!


fredag 10 februari 2017

En jobbig dag

Äntligen är denna dag slut och jag får sova snart. Vakna till en ny bättre dag i morgon är tanken. Precis allt har känts jobbigt idag. Deppig, ledsen, besviken och bara less på livet!
Avslutade i alla fall kvällen med att bjuda hem gammelkollegorna den 3:e mars så jag har nåt roligt att se fram emot. Tre veckor kvar till dess. Må tiden gå fort.
I övrigt har veckan på nya jobbet varit helt okej. Bara idag som jag inte mått bra alls. Men i morgon är det en ny dag. Tack för det. Amen.😫

torsdag 9 februari 2017

Frusen

Just nu ligger jag med fleecejacka under två filtar och tror att jag ska frysa ihjäl snart. Jag HATAR att frysa!!! Det har varit jättekallt ute idag och nu när jag är tillbaka i förskolans värld spenderas ju en hel del tid utomhus förstås. Och de som känner mig vet ju att det inte spelar någon roll hur många lager kläder jag har på mig- jag fryser ändå. Och tårna domnar bort. Sen tar det tiiiid innan jag blir varm igen om man säger så.
Nu vill jag ha sommar!
Det är redan torsdag och min första arbetsvecka på nya placet är snart till ända. Fort går det. Känns skönt att jag är utskriven från arbetsförmedlingen och a-kassan nu, fick brev från af igår! Jag var arbetslös i sammanlagt fyra dagar så jag hann aldrig få någon ersättning alls eftersom man tydligen har 7 dagars karens trots att man blivit uppsagd pga arbetsbrist. Sjuka regler! Så hela denna papperskarusell till ingen glädje alls för min del. Är glad att jag inte blev mer arbetslös än så. Så mycket krångel för ingenting.
 Jag har inga planer alls för helgen, känns rätt skönt just nu. Bara vara känns nog så bra för tillfället. 



fredag 3 februari 2017

Sjukstuga

Jag var ju så pigg i förrgår så jag gick och jobbade igår, var på Yogan på kvällen och idag tog förkylningen om med dunder och brak! Superhängig. Halv ett skickade kollegan hem mig. Ögonen bara rann och jag var helt slut. Sen dess har jag legat i sängen bortsett från middag med mina kära söner. Nu måste jag bli pigg tills på måndag så jag inte kommer som ett lik till nya jobbet. Usch vad tråkigt! Det blir en vilohelg nu!
Jonta ska på nån studentfest i morgon med utgång på Kajutan, nu börjas allt redan inför den kommande studenten, otroligt att det bara är fyra månader kvar! Vi hittade gamla studentfoton på mig och Edvin tyckte att Jonta är SÅ lik mig som jag såg ut då! Vi ser inte den likheten själva men det är lite lustigt hur olika man ser sånt. Edvin poängterade det flera gånger!
Däremot de där två bröderna, de är otroligt lika varandra nu tycker jag!
Snygga som få...❤
Student -94





torsdag 2 februari 2017

Tusen tankar i natten

Kan inte sova.
Tänker på tusen olika saker. Att jag saknar Folkuniversitetet, jag tänker på det nya jobbet, att det är sista dagen på Geresta i morgon (där jag lärt mig trivas riktigt bra!), att jag inte kommer få någon semester i sommar, planering av Jontas student med alla inköp, att jag behöver fixa o besiktiga bilen, att jag behöver gå till tandläkaren och optikern, att jag varit på Yogan i kväll och tycker det är jättehärligt, att.....
Listan är evighetslång. Varför just när jag ska sova? Det är inte så att jag är direkt jätteorolig över alla dessa saker heller, det är mer bara att jag tänker på allt samtidigt. 
Känns skönt med fredag i morgon.
Nu gör jag ett nytt sov-försök.
God natt.
😴