Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 24 april 2016

Ålderskrämpor...

Ojoj... Vaknade lördag morgon och hade vansinnigt ont i en tå- som om någon bankat på den med en hammare! Sen började den svälla som en ballong...och bli röd... Och jag hade inte gjort något! Inte gjort illa mig på nåt sätt. Ringde 1177 för säkerhets skull som rådde mig till Alsolsprit och Ipren. Om det inte blivit bättre tills idag skulle jag åka på jouren. Det var ännu värre idag. Kunde knappt stödja på foten för det gjorde så ont. Köra bil var bara att glömma så Erik fick skjutsa mig till jouren när de öppnade idag. Jag har visst GIKT. Värsta pensio-sjukan ju! ;-)
Så nu har jag fått medicin och det känns fantastiskt nog redan mycket bättre! Tur i oturen att det kom nu och inte på Kreta...
Ja jag säger då det, mycket ska man vara med om! Inte lätt att närma sig 40, nu kommer krämporna...;-)
Nåja...
När jag kom hem var vi till grannarna på kalas. Nora o Alva fyller 8 år och Anneli hade gjort fantastiska bakverk som alltid! Här är ett par exempel...:



Inga kommentarer: