Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 14 april 2016

24 dagar...

24 dagar kvar...ja, nedräkningen pågår för fullt! SÅ roligt och så skönt ska det bli! 
I morgon börjar jag och några till från jobbet kursen "Svenska som andra språk" på Miun i Sundsvall. Vi blev erbjudna att gå den betald av jobbet så jag tänkte att även om jag jobbar som administratör nu så kommer den säkert till användning nån gång. Så det blir ju spännande- och lite gruvsamt också... 
Grammatik o sånt är ju inte riktigt min grej, men...
Idag har jag varit på vårdcentralen och tagit olika prover på ämnesomsättningen. Jag är så less på mina viktproblem så jag kan spy. Jag vill vara säker på att inget är fel. Får se vad de visar.
På lördag ska jag till Stefan på inflyttningsfest, det blir nog kul! Det var massor av roliga saker som krockade denna helg. Avstyrde 40-årskalaset i Ljusne som jag skulle på, känner att jag inte har råd att åka ner i helgen. Det är även 70/80-talsfest på Kajutan i morgon kväll som jag hade velat gått på men det får räcka med ett partaj i helgen. Men visst är det märkligt att när det väl häder nåt så är det allt på samma gång!?
Men nu sova så jag orkar gå i skola i morgon! :-)


Inga kommentarer: