Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 6 maj 2012

Skogen


Idag när vi vaknade sken solen och det såg helt underbart ut ute. Jag kom på den briljanta idén att vi skulle gå upp till vindskyddet och fika och även fråga om Ann och Alex ville hänga med. Sagt och gjort, vi travade upp i solskenet och det kändes riktigt bra... Vi hann nästan bara fram så kom det hagel/snö-skurar...men emellanåt tittade solen i alla fall fram och då var det skönt. Grabbarna tröttnade efter fikat och gick hem. (Det märks att även dom börjar bli stora), men Thea, jag och Ann stannade kvar bra länge. Thea lekte i kojan som förskolebarnen har byggt. När vi började frysa gick vi hem igen.

Igår däremot gjorde jag inget vettigt på hela dagen. Var mest bara lat, men det var nog så skönt och en aning välbehövligt kändes det som! På morgonen gjorde vi "lyx-frukost" som barnen säger... Inget märkvärdigt egentligen, men de gillar när vi ställer fram allt på bordet och tänder ljus, kokar ägg och sitter lite extra länge...


Inga kommentarer: