Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 7 maj 2012

Kontraktet påskrivet!

Hastade ner på stan och in på Härnösandshus efter jobbet... Samma kvinna som i fredags mötte mig i receptionen. Jag talade om mitt ärende och sa lite på skoj att "nu gör jag ett nytt försök att få skriva på kontraktet!". Till svar fick jag: "Har hon kontaktat dig om det?" Jag trodde nästan att hon skämtade och svarade: "Nej men det var ju du som sa i fredags att jag skulle komma idag!" Då suckade hon djupt och sa: "Jaha jag ska kolla då om hon hunnit med det eller hur det ser ut"... Alltså jag höll på få nåt bryt och tänkte att om hon inte hittar kontraket nu så springer jag ut härifrån och kommer aldrig mer tillbaka. Men hon hittade det som tur var! Man kan ju tro att hela processen är ett skämt. Herregud vilken entusiasm! Eller inte. Men nu är det gjort och det är bara att börja packa...
När jag kom hem ringde jag och anmälde flytt av telefon, internet och tv. Nu ska jag anmäla adressändring också. Nu börjar det äntligen hända saker!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande! Längtar tills det blir tjejmiddag. Du är så duktig på att inreda så det ska bli kul att se hur det blir i nya lägenheten.
Mysig skogstur!
Kör på med LCHF utan krav. Jag föredrar vikt väktarna, men jag mådde inte så bra av LCHF. Var snäll mot dig själv bara.
Kram Britta

Catarina sa...

Tack Britta!