Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 15 maj 2012

Arbetsintervju

Idag ringde en kvinna från skolkontoret! Min första tanke var att jag hade gjort nåt fel på Dexter när jag sade upp Edvins fritidsplats förra veckan, så jag hann tänka många tankar innan jag förstod vad hon egentligen ville! Hon ville att jag ska komma på anställningsintervju i morgon angående det där halvtidsvikariatet jag sökte för några veckor sen! OJ vad förvånad jag blev! Men glad! Så jag ska dit i morgon kvart i ett och det känns så klart jättespännande! Nu är det ju "bara" ett vikariat, och dessutom är det "bara" halvtid, och dessutom är det inget som säger att jag får jobbet bara för att jag ska dit på intervju, MEN det känns jättekul ändå! OM jag får det vet jag inte heller om det går att lösa schemamässigt med mitt nuvarande jobb, men man vet ju inget förrän man försökt, och Karin vet om det också. Hon berättade faktiskt på mitt lönesamtal i fredags att de på skolkontoret hade frågat lite om mig till henne. Så nu får ni hålla tummarna!!! Oavsett om det blir mer än en intervju eller inte så känns åtminstone det kul!!!!

Idag vabbar jag med en super-hostig Edvin. Thea är hemma "på köpet" men vi ska till skolan på hennes utvecklingssamtal sen.

2 kommentarer:

Linda Viberg sa...

Åh, vad roligt! Lycka till!

Catarina sa...

Tack! =)